Verzekeringskantoor OniVa

Andere opties

Slim sparen voor uw kinderen

Wil u vandaag sparen om uw kind morgen een mooie start te geven? Dan hebt u verschillende mogelijkheden. Geld storten op een klassieke spaarrekening is een optie, maar DVV Verzekeringen biedt een alternatief met de tak 21-levensverzekeringen. U duidt uw kind dan aan als begunstigde en bent zeker van een gewaarborgd kapitaal en dito rentevoet. Bent u bereid iets meer risico te nemen in de hoop dat de opbrengst groter zou kunnen zijn? Dat kan ook!

Spaar veilig voor uw kind

Tak 21-levensverzekering DVV Junior Plan
Wil u nu sparen om uw kind als zij of hij 18, 21 of 25 jaar is een mooi bedrag te bezorgen? Dan is DVV Junior Plan de oplossing. U tekent in voor uw kind 12 jaar is en weet precies wat het later zal ontvangen. Wat er ook met u gebeurt.

Tak 21-levensverzekering DVV Life Invest Protect
Met DVV Life Invest Protect is voor elke storting de rentevoet gegarandeerd voor de komende 8 jaar. U kan al storten vanaf 25 euro per maand of met een startkapitaal van 2.500 euro. Weet wel dat het geld minstens 8 jaar moet blijven staan om geen roerende voorheffing te moeten betalen.

Spaar met meer risico

Tak 23-levensverzekering DVV Life Invest Dynamic
Met deze levensverzekering tak 23 is uw rendement potentieel hoger dan bij een tak 21-levensverzekering, maar de risico’s zijn ook groter. Uw geld wordt op basis van uw beleggersprofiel gespreid over beleggingsfondsen die risico’s kunnen inhouden. Het rendement hangt af van dat van de fondsen en is net als uw kapitaal niet gegarandeerd.


Tak 44-levensverzekering DVV Life Invest Control
Deze levensverzekering combineert 2 levensverzekeringen: 1 met gegarandeerde rentevoet (tak 21) en 1 waarvan het rendement afhangt van beleggingsfondsen en dus niet gegarandeerd is (tak 23). U kiest hoe u uw geld spreidt over de 2 op basis van uw beleggersprofiel. Op basis van het risico dus dat u wil nemen!