Verzekeringskantoor OniVa

Uitvaart+ Verzekering

Denk aan uw dierbaren via een uitvaartkapitaal

Met een uitvaartverzekering zorgt u voor financiële gemoedsrust voor uw nabestaanden. Wist u dat een uitvaart gemiddeld 6.000 euro kost? Door zelf een uitvaartkapitaal te voorzien, bespaart u hen alvast die zorgen. Deze levenslange overlijdensverzekering is uitsluitend bestemd om de kosten van je begrafenis of crematie te betalen.

Welke waarborg biedt de verzekering Uitvaart+?

De verzekering Uitvaart+ is een levenslange overlijdensverzekering. Dat betekent dat uw nabestaanden bij uw overlijden de som ontvangen die u voorzien hebt. Daarmee kunnen ze dan de kosten van de uitvaart betalen. Een zorg minder voor hen en vast ook een hele geruststelling voor u. 

Wat moet u weten over de uitvaartverzekering van DVV Verzekeringen?

  • Uitvaart+ is een levenslange overlijdensverzekering. Bij uw overlijden wordt het verzekerde bedrag aan uw begunstigde(n) gestort.
  • U kiest de begunstigde(n) en het verzekerde kapitaal (van 2.500 tot 15.000 euro).
  • U hebt de keuze uit periodieke premies of een eenmalige premie. Vanaf 70 jaar is enkel een eenmalige premie mogelijk.
  • U krijgt onder bepaalde voorwaarden 30% van de gestorte premies terug als belastingvoordeel. De gebruikelijke regels in verband met successie zijn van toepassing. Vraag meer info bij uw DVV-consulent. U kan op elke leeftijd een verzekering Uitvaart+ nemen (vanaf 18 jaar). 
  • U kan intekenen zonder medische acceptatie.

Hoe werkt het?
Als u komt te overlijden, betaalt DVV Verzekeringen de afgesproken som uit aan uw begunstigden (eventueel rechtstreeks aan de begrafenisondernemer). OniVa verzekeringen zal alles doen om hen daarbij snel en efficiënt te helpen.